Om föreningen

Cult & Co är en studentföreningen för dig som studerar program eller fristående kurser inom humaniora eller samhällsvetenskapliga ämnen vid Högskolan i Gävle. Alla studenter vid HiG är dock välkomna till vår förening, oavsett vad du studerar. Huvudsaken är att du gillar att umgås och ha roligt.

Följande program ingår i Cult&Co:

  • Kommunikationsprogrammet – inriktning kommunikatör
  • Kommunikationsprogrammet – inriktning professionellt skrivande
  • Människa – kultur – Religionprogrammet

Föreningen verkar för att göra medlemmarnas tid vid Högskolan i Gävle minnesvärd och mer därtill. Vi må vara en av de mindre föreningarna vid högskolan, men vi har definitivt ett stort hjärta.

Den första kontakten du som student får med Cult & Co är i samband med insparken. Under en vecka får du möjligheten att delta i våra aktiviter och därmed chansen att lära känna både staden och massor av nya vänner. Det är tveklöst den roligaste veckan på hela året för alla som deltar.

Styrelsen arbetar aktivt för att Cult & Co och dess medlemmar skall trivas under sin tid vid Högskolan i Gävle. Styrelsen främjar dessutom samarbetet med andra studentföreningar.

Cultstyrelsen är Cult&Co:s näst högsta beslutande organ under Årsmötet. Styrelsen har det ekonomiska ansvaret för föreningen.
Styrelsemöten är öppna för åhörare om inte annat anges. Dessa har dock inte yttranderätt om inte styrelsen i samförstånd beslutar om det.
Styrelsens ledamöter väljs av medlemmarna på årsmötet och sköter bland annat frågor som kontakter med andra föreningar, bokföring, medlemsregister, information till medlemmar samt föreningens hemsida.
Föreningens studentpub PubenPuben drivs genom styrelsen.
För att vara med i styrelsen krävs inga förkunskaper, istället värdesätter Cult & Co drivkraft, ansvar och engagemang.

UTBILDNINGSBEVAKNING

Cult & Co har en representant som har till uppgift att bevaka vad som händer med Högskolan i Gävles utbildningar inom humaniora och samhällsvetenskap. Vi hjälper dig med lärare som strular, orättvisa betygsättningar, klassrelaterade problem m.m.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *