Inspark

Insparken anordnar studentföreningarna vid Högskolan i Gävle för alla nya och nuvarande studenter. Anledningen är att välkomna alla och dessutom ge möjligheten till en vecka av ren glädje med chansen att träffa många nya vänner.

OPERATION ÖKENSTORM

Operation Ökenstorm är namnet på Cult & Co:s inspark.
En av styrelsen utvald grupp planerar, arrangerar och genomför en inspark för alla nya studenter på HiG som läser program eller kurser inom humaniora och samhällsvetenskap.
Det inkluderar programmet för professionellt skrivande, människa – natur – religionsprogrammet och informatörsprogrammet. Även ni som läser fristående kurser och rekommenderade studiegångar är välkomna.

Insparken betecknas med lätthet som årets höjdpunkt vid HiG och är en utmärkt möjlighet att att träffa nya vänner. Framförallt inom Cult & Co.

Cult & Co:s inspark är inte samma sak som de nollningar du kanske hört talas om. Vi sysslar inte med förnedring, istället arbetar vi aktivt för att ge alla nya studenter en perfekt start på sin tid vid HiG. Hos oss väntar en vecka fylld av lekar, sång och spex. En härlig chans att skaffa sig minnen och vänner för livet med andra ord.

INSPARKEN, ETT MINNE FÖR LIVET

Insparken innebär en hel vecka i fält för våra n0llor. Därför är det viktigt för dig som n0lla att bära rätt utrustning, såsom oömma kläder, fotriktiga skor och framförallt: ett riktigt glatt humör.

ALKOHOL

Det finns ingen möjlighet att förneka den del alkohol som förekommer under Insparken. Men det är absolut inget måste. Valet är ditt som n0lla om du vill förtära eventuella jästa drycker och inget vi varken uppmuntrar eller ser ned på.

Här kan du se hur ht 2013 n0llning ser ut:

Download (PDF, 3.18MB)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *