Hej alla fina cultare! Nu börjar det bli dags att anmäla sig till årets roligaste händelse, Operation Ökenstorm! Vi söker generaler, überphaddrar, phaddrar och fuskn0llor. N0llningen är något av det roligaste man kan vara med om under sin tid på högskolan, så ta chansen att vara med och välkomna våra nya studenter!

MAILA DIN ANSÖKAN SENAST 24/4 till cultmedlem@gmail.com. Vi ser helst att du har minst ett förstahandsval och ett andrahandsval, då vi vill att så många av er som möjligt ska ha chansen att vara med!

Känner du dig osäker på vad varje position innebär kommer vi finnas på plats i Rävhallen den 14/4 kl 12-13 för att svara på frågor, där kan du även anmäla dig direkt på plats samt beställa OVE. Du kan såklart även kontakta oss via vår mail, eller fråga någon av oss i styrelsen personligen.

OBS! Som general och überphadder krävs det även att du har en OVE, därför har du nu även chansen att beställa en overall om du inte redan har en. Detta görs i samband med anmälan till n0llningen. Storleksguide finns på cultmedlem.se/overall Info om betalning kommer innan sista anmälningsdatum.

För att medverka i n0llningen krävs det att du är medlem i Cult & Co. Är du osäker på om du är medlem? Fråga oss!

 

Ökenstorm15

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation