Overall

Cult & Co’s overaller är enligt tradition khakifärgade. När du fått din ove ska du sy fast vår logga närmast hjärtat, alltså på vänster bröstficka. På höger ben kan man sy fast sitt namn. Fram till att du inviger din Ove ska den bäras UPPCABBAD, med alla knappar knäppta. Att bryta denna regel leder till straff. Det är aldrig tillåtet att tvätta sin Ove, om man ej själv befinner sig i den. När oven är invigd får du cabba ned, och sy på alla märken du vill.

Att byta delar av sin Ove med andra föreningar är populärt. På Högskolan i Gävle finns inga regler om detta, förutom byte av krage som brukar betyda att man är i ett förhållande. Men tänk på att ett utbytt ben är lika med utbytta kroppsvätskor på vissa andra lärosäten!

Att beställa en overall:

Vi brukar ha en försäljning på höstterminen och en på vårterminen. Då kan du beställa detta eminenta klädesplagg, som du sedan aldrig kommer vilja gå utan. Du måste vara medlem i Cult & Co för att kunna beställa en OVE.

För att beställa Swishar du oss 402 kr till 123 311 09 88, eller sätter in 402 kr på vårt plusgirokonto: 362 84-8 (skriv ditt namn i meddelandefältet), sedan skickar du ett mail till cultmedlem@gmail.com med ditt namn och önskad storlek på overall.

Är du inte medlem? Läs under fliken medlemskap. Betalning för både ove och medlemskap samtidigt går bra, kom då ihåg att vara tydlig med det i mailet.

Storlekar för våra overaller

Tabellen kan vara lite bökig att läsa, så börja med att välja dam eller herr raden, välj sedan storlek . Herrstorlek L blir antingen 52 eller 54, det är alltså storleken i röd text man använder i sin beställning.

Storlek

44

46

48

50

52

54

Herrstorlek

S

S

M

M

L

L

Damstorlek

34

36

38

40

42

44

Storlek

56

58

60

62

64

66

Herrstorlek

XL

XL

XXL

XXL

3XL

3XL

Damstorlek

46

48

50

52

54

56

snal-ove

One Thought on “Overall

  1. Lars Petterson on 23 september, 2019 at 04:20 said:

    Hej!

    Hörde att ni va supergullig och ordnade en Ovve åt mig! bäst är ni!
    Jag betalar så fort csn kommer in på kontot! så ni vet!

    Tack så himla mycket / Lars Petterson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *